dylanelliot-8
nils-27
lilly-55
karin-26
oea-14
5 5

Familj

familjefotografering

den här fotograferingen är för dig som...

...som vill ha avslappnade, geniuna och varma bilder. Bilder från livet och verkligheten. Bilder som berättar en historia om er relation och den tid ni är i där skörhet och känslor får utrymme.

"Poetry is what happens when your mind stops working, and for a moment, all you do is feel."

FAMILJEFOTOGRAFERING

OM TIDEN VI ÄR i

1 timmes fotografering
Lån av kläder
Alla bildfiler på usb-minne

9 500 kr
2 500 kr i bokningsavgift

Delbetalning från 1 667 kr/månad

BOKA

FINE ART

DINA MINNEN I EN VACKER BOX

Det är verkligen en helt annan känsla med riktiga fotografier istället för en datorskärm. Efter första fotograferingen du gör hos mig får du en vacker trälåda och fem matta fine art-bilder i storlek 10x15 cm. Trälådan har ett lock i glas, så ställ den där alla kan se den! Bokar du fler fotograferingar kan du fylla din trälåda med ytterligare bilder och samla ihop din egen lilla skattkista. Starta din samling värdefulla stunder hos mig!

Från bokning till leverans

04

03

02

01

Leverans

Bildvisning

Fotografering

Bokning

Jag lägger era bilder och ert bildspel på ett usb-minne och skickar detta till er tillsammans med trälådan och de fem bilderna. Glöm inte att spara bilderna på två olika hårddiskar för att vara på säkra sidan.

När jag är klar med redigeringen av bilderna så skickar jag en länk till ett bildspel och ett bildgalleri så att ni får uppleva era bilder på bästa möjliga sätt. Ni får också en nedladdningslänk till er dator.

Vi gör fotograferingen hemma hos er eller utomhus. Ni har en rolig och mysig stund tillsammans med mycket kramar och pussar. Ni får hela tiden vägledning och roliga/mysiga saker att göra för att locka fram det där äkta och genuina ni har i er familj.

Fyll i bokningsformuläret eller hör av dig direkt till info@wanderings.se med din förfrågan så får du info om hur du lägger in din bokning. När det är gjort får du tips och info inför fotograferingen!

behind the scenes

Följ med och få en liten inblick i hur en familjefotografering kan gå till!

Vanliga frågor

Vad händer om vi blir sjuka?

När borde vi boka familjefotograferingen?

Inga problem, vi bokar bara om fotograferingen till ett annat datum. Detsamma gäller om ni har bokat en utomhusfotografering och det blir dåligt väder. Vi bokar om och hoppas på det bästa.

Så snart ni har bestämt er! Det kan vara idag, imorgon eller nästa vecka kanske? Ring eller kontakta mig genom formuläret så tittar vi på tillgängliga datum tillsammans. Om ni är osäkra, kontakta mig så kan vi prata om det. Eller kika här för lite inspiration!

Hur lång tid tar fotograferingen och var ska vi göra den?

Hur betalar vi?

Fotograferingen tar ungefär en timme och äger rum hemma hos er eller utomhus på ett av mina favvoställen. Det går att välja på sjöstrand, havsstrand, äng och skog. Vill ni använda ett eget ställe ni tycker om måste jag få se det först, så jag tar ut en avgift på 500 för att reka innan sessionen. Tycker ni att det är svårt att välja var ni ska vara? Föreställ er en tavla på väggen hemma med er familj som motiv - vad är det för bakgrund? Det kanske kan hjälpa lite! Du kan alltid kika på inspo här!

Bokningsavgiften är 2 500 kr. Efter fotograferingen betalar ni resterande summa. Ni kan välja att betala den med en faktura eller dela upp betalningen på tre (2 333 kr/månad) eller sex månader (1 167 kr/månad) utan extra kostnad.

anna kallkopf

Sanna roy

KItty ingemarsson

"När jag såg bildspelet som du satt ihop satt jag i tårar under de minuter som bilderna rullade. Det där stökiga minns man ju inte ens när man tittar på slutresultatet haha!

Både jag och Robin satt här och bara log när vi kikade igenom bilderna."

"Så fint! Min familj. Helt komplett. Åh. Ärligt och varmt. Trots att det var kaos och kallt. TACK!!! Från djupet av mitt hjärta!!!"

"Nu har vi tittat på bilderna och dom är helt magiska! Förstår inte hur du gör, vi hade höga förväntningar redan innan men du lyckades ännu bättre! Vi älskar varenda bild!"