stina-67
emma-46
louisegravid-19
3 3

Gravid

familjefotografering

den här fotograferingen är för dig som...

...som vill ha avslappnade, geniuna och varma bilder. Bilder från livet och verkligheten. Bilder som berättar en historia om er relation och den tid ni är i där skörhet och känslor får utrymme.

"Behind all your stories is always your mother's story, because hers is where yours begin"

gravidfotografering

innan allt ändras

1 timmes fotografering

Lån av kläder
Alla bildfiler på ett usb-minne

Trälåda med fem fine art-bilder

9 500 kr
2 500 kr i bokningsavgift

Delbetalning från 1 667 kr/månad

boka

FINE ART

DINA MINNEN I EN VACKER BOX

Det är verkligen en helt annan känsla med riktiga fotografier istället för en datorskärm. Efter första fotograferingen du gör hos mig får du en vacker trälåda och fem matta fine art-bilder i storlek 10x15 cm. Trälådan har ett lock i glas, så ställ den där alla kan se den! Bokar du fler fotograferingar kan du fylla din trälåda med ytterligare bilder och samla ihop din egen lilla skattkista. Starta din samling värdefulla stunder hos mig!

Från bokning till leverans

04

03

02

01

Leverans

Bildvisning

Fotografering

Bokning

Jag lägger era bilder och ert bildspel på ett usb-minne och skickar detta till er så att ni kan njuta av den här tiden i ert liv för alltid. Glöm inte att spara bilderna på två olika hårddiskar för att vara på säkra sidan.

När jag är klar med redigeringen av bilderna så skickar jag en länk till ett bildspel och ett bildgalleri så att ni får uppleva era bilder på bästa möjliga sätt. Ni får också en nedladdningslänk till er dator.

Vi gör fotograferingen hemma hos er eller utomhus på en fin plats. Vi tar det lugnt och fokuserar på magen och allt spännande som väntar. Det blir en mysig fotografering!

Fyll i bokningsformuläret eller hör av dig direkt till info@wanderings.se med din förfrågan så får du info om hur du lägger in din bokning. Vi bokar in en dag när ni är någonstans mellan vecka 29 och 34.

behind the scenes

Följ med och få en liten inblick i hur en gravidfotografering kan gå till!

Vanliga frågor

Vad händer om vi blir sjuka?

När borde vi boka gravidfotograferingen?

Då bokar vi om fotograferingen till ett annat datum. Dröjer det länge tills vi kan genomföra fotograferingen så kan ni använda bokningsavgiften ni har betalat in till en fotografering av nyfödd eller längre fram när bebis är sju månader eller ett år.

Hör av er så snart ni har bestämt er för en gravidfotografering så att ni kan vara säkra på att jag har ett datum ledigt då ni är i vecka 29-34. Då brukar magen synas tydligt men mamman kan fortfarande röra sig hyfsat smidigt.

Hur lång tid tar fotograferingen och var ska vi göra den?

Hur betalar vi?

Fotograferingen tar ungefär en timme och äger rum hemma hos er eller utomhus på ett av mina favvoställen. Det går att välja på sjöstrand, havsstrand, äng och skog. Vill ni använda ett eget ställe ni tycker om måste jag få se det först, så jag tar ut en avgift på 500 för att reka innan sessionen. Tycker ni att det är svårt att välja var ni ska vara? Föreställ er en tavla på väggen hemma med er familj som motiv - vad är det för bakgrund? Det kanske kan hjälpa lite! Du kan alltid kika på inspo här!

Ni kan betala med faktura eller swish. Först betalar ni 2500 kr i bokningsavgift, sedan kan ni välja att betala resterande summa på en gång eller dela upp betalningen på tre (2 333 kr/månad) eller sex månader (1 167 kr/månad) utan extra kostnad. Det tillkommer ingen extra avgift för att dela upp betalningen.

emma fransson

stina eknert

emma tiger

”En fotografering med Louise är inte bara att man går därifrån med ett gäng fantastiska bilder, det är även en fin upplevelse att kunna blicka tillbaka på. Härlig fotograf med trygg aura som gör att man snabbt känner sig bekväm framför kameran."

"Alltså jag dör Louise. Det är så fint. Gråter!Åååå alltså jag bara älskar detta!! Färgerna, ljuset, allt!"

”Louise fångade inte bara vår familj på bild utan även våra känslor. Hon är makalös på att fånga stunden och bevara vackra minnen på foton. Dessutom är hon fantastisk med att engagera barnen på ett lekfullt och naturligt sätt i sina bilder.”