Herregud!! Snart halvvägs!! Jag kan inte förstå att jag är här nu. Tiden har verkligen krupit fram. Det känns bättre och mer stabilt nu i och med att jag äter medicin mot illamåendet men det är fortfarande konstant illamående från morgon till kväll. Jag slipper dock kräkningarna vilket är ett stort plus! Och jag är mindre känslig för olika smaker vilket gör att jag kan äta lite mer varierat.

Nu blir det mer nedräkning än uppräkning och det känns fantastiskt! Jag ser så fram emot att bebisen föds och att få uppleva sommaren med min lilla familj. Det kommer att bli en sån jävla glädje rent ut sagt, att få må bra, att ha en liten nyfödd i min famn, att kunna njuta av livet! Det känns som att hela den här graviditeten och dess utmaningar har lärt mig något, den har öppnat mina ögon för hur bra allt i mitt liv är. Om jag bara kan få må bra snart så ska jag också se till att påminna mig om det och uppskatta livet mycket mer till vardags. Jag vill framför allt vara med mina barn. Göra vanliga saker och bara ta hand om min lilla (stora) familj.  

Ikväll kände jag första riktigt stora sparken både inuti och utanpå! Så häftigt! Jag satt upp först och kände att han började böka runt. Så då la jag mig ner och satte handen mot magen där det kändes lite hårt och så efter en stund så sparkade han! Så häftigt när man även känner utanpå! Sen när Anders la handen på magen så var bebis helt stilla så klart. Nu har foglossningssmärtan börjat göra sig påmind. Det var i natt när jag hade legat på ena sidan väldigt länge som det började värka i höfterna. Tog fram gravidkudden och då blev det mycket bättre! 

SHARE THIS STORY
KOMMENTARER
EXPANDERA
SKRIV EN KOMMENTAR HÄR...