Hur en fotografering går till

Hur en fotografering går till

Vi träffas på platsen för fotograferingen (hemma hos er eller utomhus) och om ni har valt att låna kläder av mig så börjar vi med att ni får testa dem. När jag startar fotograferingen börjar jag vanligtvis med att ta en eller två bilder där alla tittar in i kameran om ni vill det, resten av tiden kan ni fokusera på att interagera med varandra. Er enda uppgift är att ha det mysigt och kul, resten sköter jag!

När vi träffas har jag redan en rad olika idéer i huvudet och jag kommer att be er att exempelvis gå bortåt och tillbaka mot mig, bära barnen eller sitta ner på en filt. Jag kommer också att ge er olika aktiviteter att göra som att kittla barnen, hoppa med barnen i famnen osv. Barnen kommer att få säga bajskorv, gå på upptäcktsfärd/hoppa i sängen och ha roligt tillsammans med sina föräldrar!

Det blir en stund av kul och mys där vi uppmärksammar de små, roliga och nära stunderna i er familj. Är det en gravidfotografering kommer fokus att hamna på tiden ni är i nu, era förväntningar och känslor inför det som komma ska och magen. Är det en nyföddfotografering kommer fokus att ligga på bebis och de nya relationerna i er familj, det fantastiska och unika med den här tiden då bebis ligger i grodposition på bröstet och bara andas. Vid fotografering hemma fotar jag er på sängen där det är som upplagt för mys och gos.