låt oss hitta

svaren på frågorna

i ditt företag

GÖTEBORG/Online

Hur lyckas man som fotograf i dag när alla har en systemkamera och gärna fotograferar familjer och bröllop till höger och vänster utan så mycket som en krona i ersättning? Hur ska man tänka, hur ska man ens ha en chans? Om du tänker att du ska konkurrera på pris så kommer du att få jobba väldigt hårt.

Ett bättre sätt är att ta bort konkurrensen helt genom att skapa ett personligt varumärke och en unik stil som de inte kan få någon annanstans. Då kommer de att boka dig för att det är just du som är fotografen och för att det blir just din stil på bilderna. Och du kommer att ha superkul för du får jobba med folk som verkligen uppskattar det du gör och som ser på livet som du.

Men hur hittar man sin riktning då? Vilken är just din unika stil? Det kan jag hjälpa dig med! Att göra rätt från början är ganska skönt. Och har du redan drivit företag ett par år men känner dig lite vilsen så kan jag hjälpa dig att hamna på rätt spår igen!

Under årens gång har jag kommit fram till en hel del. är du nyfiken på vad?

PRISER

HITTA DEN RÖDA TRÅDEN

Beskrivning:

Få verktygen för att komma fram till grunden ditt företag behöver vila på, din inriktning och din egen personliga stil som fotograf. Avsluta sökandet och landa i dig och det du gör bäst. Urskilj dig från mängden och hitta ditt unika varför.

Kom hem till mig i Fjärås eller så gör vi kursen på Zoom eller Skype.

Kursen tar ca 5-7 timmar

Tre månaders delbetalning utan extra kostnad möjlig

6 950 kr ex moms

vill veta mer!

FRÅGA MIG VAD SOM HELST

Beskrivning:

Har du kört fast någonstans och vill ha hjälp med hur du ska komma vidare? Eller har din sambo tröttnat på ditt företagsprat ;) men du behöver bolla lite tankar? Boka 30-60 minuters skypesamtal med mig så ska jag hjälpa dig!

1 200 kr EX MOMS

/ påbörjad timme

Vill veta mer!