saga4-50
ellen1ar-36
saga4-4
jennyjondylan-39
saga4-36

Lorem Ipsum. Dolor Sit Amet.

Praesent venenatis

6 6

Minisession Fjärås

FÖR DIG SOM VILL HA DET ENKELT

En minisession passar superbra för familjer, gravida och i de fallen du endast vill att barnet/barnen fotograferas. En minisession kan också passa föräldraparet som vill boka en fotografering och bara ha en stund för sig själva. Boka din minisession och spara nuet för alltid.

Du och familjen kanske har fullt upp, ni hinner inte planera en hel familjefotografering med allt vad det innebär men ni vill ändå få bilder med Wanderings-känsla. Ni vill mest bara dyka upp, ta lite bilder och ha en kul och mysig stund. Då passar en minisession i Fjärås perfekt för er!

MINISESSION FJÄRÅS

OM TIDEN VI ÄR i

5 000 kr

20-30 min fotografering i naturreservatet Fjärås Bräcka
Alla bildfiler i högupplöst format

Bokningsavgift 2 500 kr

BOKA

Från bokning till leverans

04

03

02

01

Leverans

Bildvisning

Fotografering

Bokning

Ni får en länk till er mejl som ni kan klicka på för att ladda ner era bilder till datorn så att ni kan njuta av den här tiden i ert liv för alltid. Glöm inte att spara bilderna på två olika hårddiskar för att vara på säkra sidan.

När jag är klar med redigeringen av bilderna så skickar jag en länk till ett bildspel och ett bildgalleri så att ni får uppleva era bilder på bästa möjliga sätt.

Vi träffas på parkeringen vid Fjärås Bräcka besökscenter och går tillsammans till platsen för fotograferingen. Sen följer 20 min av mys och skoj medans jag fotar er.

Klicka på Boka här på sidan eller hör av dig direkt till info@wanderings.se med din förfrågan så får du info om hur du lägger in din bokning. När det är gjort får du tips och info inför fotograferingen!

Vanliga frågor

Vad händer om vi blir sjuka?

Vad är skillnaden på en vanlig fotografering och en minisession?

Då bokar vi om fotograferingen till ett annat datum. Detsamma gäller vid dåligt väder. Skulle det bli dåligt väder igen så bokar vi om igen så klart.

En minisession är betydligt kortare, ca 20 minuter, jämfört med en vanlig fotografering som är ca en timme lång. Eftersom en minisession är kortare så är den också mindre omfattande och det blir färre bilder (ca 15-20 bilder). Under en vanlig fotografering så fotar jag alltid hela familjen (eller två personer om det är ett par som väntar sitt första barn) men när det gäller minisessions går det att boka fotografering av endast ett barn, ett syskonpar eller en gravid mamma. Eftersom en minisession ska gå snabbt och lätt ingår inte lån av kläder då det kan vara en process som tar lite tid. Bildfilerna fås via länk så att du kan ladda ner dem till din dator.

Hur lång tid tar fotograferingen och var ska vi göra den?

Hur betalar vi?

Fotograferingen tar ungefär 20 minuter minuter och äger rum på en äng i naturreservatet Fjärås Bräcka timmen innan solnedgång.

När ni har bekräftat er bokning får ni en faktura på 2 500 kr. Efter fotograferingen redigerar jag bilderna och lägger upp dem i ett onlinegalleri och mejlar en faktura på resterande belopp (2 500 kr). När fakturan är betald skickar jag en länk så att ni kan ladda ner era bilder till er dator.

stanna tiden. se tillbaka på detta nu för alltid.

Jag ser fram emot att höra från dig!

BOKA HÄR!