lillasyster-100
ellie-32
sahar-17
3 3

Nyfödd

NYFÖDDFOTOGRAFERING

den här fotograferingen är för dig som...

...Vill spara det allra första. Den ljuva men korta nyföddtiden. Fotograferingen är för dig som vill kunna se tillbaka på och återuppleva den här omvälvande och korta tiden för alltid.

"Denna dagen, ett liv"

NYFÖDDFOTOGRAFERING

EN NY BÖRJAN

2-4 timmars fotografering
Lån av kläder till mamma, syskon och bebis
Alla bildfiler på usb-minne

Vacker trälåda med fem bilder

13 500 kr
3 500 kr i bokningsavgift

Delbetalning från 1 500 kr/månad

SKICKA FÖRFRÅGAN

FINE ART

DINA MINNEN I EN VACKER BOX

Det är verkligen en helt annan känsla med riktiga fotografier istället för en datorskärm. Efter första fotograferingen du gör hos mig får du en vacker trälåda med fem matta fine art-bilder i storlek 10x15 cm. Trälådan har ett lock i glas, så ställ den där alla kan se den! Bokar du fler fotograferingar kan du fylla din trälåda med ytterligare bilder och samla ihop din egen lilla skattkista. Starta din samling värdefulla stunder hos mig!

Från bokning till leverans

04

03

02

01

Leverans

Bildvisning

Fotografering

Bokning

Jag lägger era bilder och ert bildspel på ett usb-minne och skickar till er tillsammans med trälådan och era fine art-bilder. Och glöm för allt i världen inte att spara de digitala bilderna på två olika hårddiskar för att vara på säkra sidan.

När jag är klar med redigeringen av bilderna så skickar jag en länk till ett bildspel och ett bildgalleri så att ni får uppleva era bilder på bästa möjliga sätt. Ni får också en länk så ni kan ladda ner bilderna till valfri enhet.

Vi har en mysig stund hemma hos er där ni bara gosar med er nyfödda liten skrutt precis som vanligt med pauser för amning och blöjbyten. Jag kommer att hjälpa er under fotograferingen så att ni känner er lugna och trygga med kameran.

Fyll i bokningsformuläret nedan eller hör av dig direkt till info@wanderings.se. Vi bokar in en dag och tid preliminärt ca 7-10 dagar efter beräknad födsel. Självklart ändrar vi utefter hur det går och om bebisen vill ut tidigare eller senare.

behind

the Scenes

Följ med och få en liten inblick i hur en nyföddfotografering går till!

Gör minnet från den här tiden ännu mer levande med film

Delbetalning av fotografering med filmtillägg från 1 500 kr/månad möjlig

Filmtillägg

4 500 kr

Vanliga frågor

Vad händer om vi blir sjuka?

När borde vi boka nyföddfotograferingen?

Då bokar vi om fotograferingen till ett annat datum. Dröjer det väldigt länge tills vi kan genomföra fotograferingen så kan ni använda bokningsavgiften ni har betalat in till att boka in en fotograferingen vid exempelvis sju månader eller ett år.

Nu! Eller åtminstone snart, om ni har ett datum redan. Efter att barnet har fötts så kommer idén om att boka en fotografering troligtvis hamna i bakgrunden. Det är mycket nytt när man har en nyfödd liten bebis i sin famn.

Hur lång tid tar fotograferingen?

Hur betalar vi?

Oftast mellan 2-4 timmar. En nyfödd bebis behöver många pauser för amning och gos. Jag skulle rekommendera att du inte boka in något annat den dagen eftersom vi allihop behöver vara i ett lugnt tillstånd! Ingen stress = bättre bilder.

Bokningsavgiften är 3 500 kr. Efter fotograferingen betalar ni resterande summa. Ni kan välja att betala den med en faktura eller dela upp betalningen på tre (4 500 kr/månad), sex (2 250 kr/månad) eller nio månader (1 500 kr) utan extra kostnad.

När är det bäst att fotografera en nyfödd bebis?

Vi bor långt ifrån, kan vi ändå boka dig?

Mellan 5 och 12 dagar efter födsel. Då brukar resultatet bli allra finast. Målet för mina fotograferingar är att bebisen ska sova, och det är inte svårt eftersom de sover otroligt mycket första veckorna.

Ja! Jag har inget emot att resa till er om det passar runt det beräknade förlossningsdatumet. Vid resor som tar längre än en timme tillkommer resetillägg, men hör av er för mer detaljer här!

Vad ska vi tänka på inför fotograferingen?

Hur går en nyföddfotografering till?

En sak: slappna av. Det enda ni ska göra är att gosa med ert barn, och jag är där och tar lite bilder. Och om du som nybliven mamma känner dig obekväm i din kropp, så tänk på att du har gett nytt liv till en liten människa. Är inte det helt otroligt? Det om något är värt att föreviga!

Fotograferingen kan gå till på olika sätt men oftast så försöker vi få barnet att somna så att jag kan ta lite bilder på bara bebis. Därefter eventuella syskon tillammans, och sen blir det bilder på hela familjen och slutligen bilder på mamman och barnen och sedan pappan och barnen. Om mamman vill kan vi också ta lite bilder i någon av pauserna som tas för amning.

Sahar eslami

Jessica Henard

emelie nilefrost

”Jag DÖR va fina! Helt mållös. Herregud. Varenda bild är helt magisk. Tack tack tack för att du lyckats föreviga detta magiska!"

"Wow, I have no words to express how happy we are with pictures. The result is amazingly beautiful that I actually cried watching the slideshow! I’m amazed how you captured everything we imagined and more. Your work is gold, I hope you know that!"

"Åh, Louise! Du är ju helt magisk! Vilka bilder på vår familj! Så mycket kärlek och känsla i bilderna! Jag blev verkligen helt blown away av amningsbilderna!"