Att välja kläder till fotograferingen

KLÄDVAL INFÖR FOTOGRAFERING

Något av det viktigaste inför en fotografering (gäller ej En dag i livet) är val av kläder. Kläderna och färgerna ni väljer måste funka ihop och färgerna behöver vara anpassade så att de blir så bra som möjligt ihop med min redigeringsstil. Framför allt handlar kläderna, färgerna och texturerna om att förhöja känslan i bilden. Väljer du rätt kläder tar de inte uppmärksamhet från personerna i bilden utan tillför snarare känsla och harmoni. Rätt kläder kan förstärka känslan av samhörighet, känslan av närhet, att vara ett med familjen.

När du bokar en fotografering hos mig får du en guide i hur du bör tänka när du väljer ut kläder till familjen, var du ska börja någonstans. Om du känner för att shoppa kan jag skicka länkar till kläder som hade passat bra ihop för just din familj! Det går också bra att låna kläder till mamma, bebis och barn. Jag har underbara klänningar och koftor till mamman och söta små bodys och andra plagg till bebisen. Det finns också en hel del kläder till större barn. Vid bokning får du en länk till lånegarderoben så att du kan kolla vad som finns och om det är något som skulle kunna passa er. Kläderna du hittar i min lånegarderob representerar min bildstil, passar ihop med min redigering och tillför extra känsla i bilderna utan att ta uppmärksamhet från känslan och personerna i bilden.